Doğal ve taptaze ürünlerden hazırlanan yemekler, her gün farklı çeşitler ile estetik bir çizgide sunulmaktadır.
Tesisimizin mutfak bölümü idari hizmet binasının alt katında bulunmakta olup, mutfağımızda siz değerli misafirlerimize bir aşçıbaşı, iki aşçı ve yedi yardımcı personel ile birlikte sağlık koşullarına uygun, sürekli denetim ve kontrol altında tutulan hijyenik ortamda damak tadınıza hitap eden, temiz ve leziz yemekler hazırlanmaktadır.
Yemeklerimiz self servis olarak 08.30 ile 11.00 saatleri arası açık büfe şeklinde kahvaltı çeşitleriyle, 18.30 ile 20.30 saatleri arasında ise Türk mutfağının en leziz yemeklerinden hazırlanmış akşam yemeği, yine self servis olarak iştirakçilerimize sunulmaktadır.
Alakart Salonumuz Restaurantın yan tarafında, 12.00 ile 22.00 saatleri arasında balık, ızgara ve her türlü soğuk meze çeşitleri, soğuk ve sıcak içecekler, Ege denizinin eşsiz manzarası ile nezih bir ortamda siz iştirakçilerimize sunulmaktadır.